Дейност

Медийна продукция

  • Отразяване на живо, на запис или под формата на разширен репортаж/магазинно предаване всяко спортно събитие, с помощта на професионален и компетентен екип за заснемане и журналистическо оформяне на събитието.
  • Изготвяне и реализиране на сюжетна концепция по всички световни стандарти за реализация на спортни събития. Само по себе си събитието, излъчено на живо, не може да разкрие цялата история. Нашето внимание е насочено към историите отвътре, към малките моменти на триумф или отчаяние, които съпътстват живота на всеки спортист. За да има желания ефект, едно пряко предаване трябва да бъде съпроводено от подходящата периферна продукция, за да може всичко това да разкаже възможно най-пълната история на зрителя.
  • Изготвяне и реализиране на план за цяла кампания в съответен спорт, шампионат.


Спортни права

  • Съркъл Медия е силен играч в една от най-динамичните сфери на индустрията – тази, свързана със спортните права. Те са основният свързващ елемент на индустрията и истинският балансьор между интересите на всички замесени в спорта страни. Ние знаем колко важни са спортните права и сме готови да се погрижим по най-добрия начин за тях.